Som Ett Jävla Solsken - Citat“Vill bara skriva och tacka dig för en fantastisk rollprestation i “Som Ett Jävla Solsken”. Blev helt tagen av din energi och gestaltning. Ville bara säga det till dig direkt!! Bra manus och musik och självklart regi, men utan dig vore det intet 🌈❤️ Önskar all lycka med föreställningarna framöver. De är givna succéer. En rejäl småländsk kram från oss!”
Mail från Magnus och Cecilia Wallinder, Växjö

“Hej! Det var en tänkvärd och fin föreställning med mycket härlig musik. Jag har läst boken. Detta var bättre”
Mail från Ann-Margret Andersson, Ängelholm

“Jättebra! Såg föreställningen i Nybo bygdegård, St Skedvi 😍 Så himla bra du gör det och sen är man ju så betagen av Ester och hennes liv 🤗
Barbro Järleskog på Facebook

“Jag vill bara tacka dig, för en fantastisk föreställning i Matfors Folkets Hus. Satt på andra raden i mitten. Skratt och allvar, helt underbart. Du är en go jänta 👍
Mail från 4218stina

“Det här är det bästa jag sett i hela mitt liv”
(kvinna i publiken efter föreställning i Frölunda kulturhus)


“Första Föreställningen blev utsåld direkt, extraföreställningen likaså! Ovationer, applåder, skratt och nästan tårar från en lycklig publik i en gammal lada på landet, 3 mil från närmaste stad. Är det möjligt? Ja med bra manus, lysande skådespelarprestationer, klockren musik och suveränt timade ljudillustrationer. En skådespelare och en musiker fick oss att uppleva att det var minst sex personer på scen och att både tåg och motorcyklar rusade genom lokalen. Några publikkommentarer:
Tack, det var en hääärlig upplevelse! - Så bra! Och vilka skådespelarprestationer! - Fantastiskt bra!
Birgitta Hansson - ordf. Stiftelsen Elin Wägners Lilla Björka

“En fängslande föreställning där Anna-Lena med stor inlevelse ikläder sig Ester Blenda Nordström och de personer hon mött genom livet .”
Marie Wallberg, Riksteaterföreningen i Lindesberg

“Anna-Lena Hemström gestaltar Ester Blenda och flera kvinnor i hennes närhet, som Carin Waern Frisell, pigan Sigrid och Elin Wägner… Bäst: Anna-Lena Hemströms intensitet och närvaro.”
Smålandsposten

“Gratulerar till en spännande och bra föreställning, enligt samstämmiga uppgifter från Växjö!”
Mail från Göran Gebenius

“I måndags fick vi återigen stifta bekantskap med Anna-Lena Hemström och Mulle Holmqvist I en fullsatt Bergasal, Folkets Hus Åkersberga. Denna gång i historien om den fascinerande Ester Blenda Nordström. En timme fylld med gestaltning, sång och musik om en av vår tids stora kvinnliga föregångare. Ester Blendas ande svävade verkligen i lokalen genom Anna-Lena och Mulle. Missa inte denna fascinerande berättelse. TACK!”
Jan Claësson - styrelseledamot, Kulturföreningen i Österåker

“Hej! Tack för en fin föreställning med dramatik och musik. Jag är glad att jag såg en blänkare om föreställningen och löste en biljett. Jag blev inte besviken. Och kvinnan Ester Blenda är intressant. Så mycket hon hann med under sitt korta liv. Jag hoppas att du fortsätter ditt fina arbete och blir uppskattad av många för det du gör. Det är bra.”
Mail från Alf Andreasson, Ronneby